Lucrurile care contează

lucrurile-care-conteaza

Zâmbetul tău contează. Și mirosul tău dimineața. Și felul cum dormi încruntată, cu sforăitul tău ușor și scrâșnetul din dinți. Tristețea din ochii tăi contează și zâmbetul timid ce-l afișezi când încerci să o alungi. Strâmbăturile tale copilărești contează și privirea pierdută pe fereastră într-o după amiază de toamnă.

Pasiunea ta pentru muzică și buzele cu gust de înghețată topită contează. Faptul că ești lângă mine când sunt furios contează și faptul că îmi dai pace când sunt ocupat deși te plictisești de moarte contează. Felul cum spui șoptit O, Doamne! în momentele de extaz contează și dorința ta de mângâieri fără grabă contează.

Sinceritatea ta extraordinar de relaxantă contează, faptul că ceri atât de puțin și oferi atât de mult contează. Altruismul tău contează, nebunia ta studiată și inima “sălbatică” plină de cusături nereușite și de petice contează. Faptul că oferi uitare și stropi de fericire contează. Înclinația ta pentru relații fără viitor contează. Înflăcărarea cu care cultivi prieteniile adevărate contează.

Sunt multe lucruri care contează, trebuie doar să deschizi ochii și să privești cu atenție.