Sex în trei

sex-in-trei

Acum mulți ani, adolescent fiind, plin de coșuri și cu o educație sexuală auto-didactă din Neckermann, un decolteu scăpat accidental printr-un film dublat cu talent de Irina M. Nistor sau privind cu jind la Ursula Andress, One Million Years B.C, Loana, Raquel Welch (cunoscătorii cunosc) am primit un telefon – da, existau telefoane și atunci, fixe, cu receptor și disc – de la prietenul meu cel mai bun, Costel, coleg de clasă și vecin de bloc, prin care mă chema urgent și pe un ton foarte misterios la el.

neckermann
Neckermann

Cum de obicei un asemenea ton implica obligatoriu ceva interzis sau periculos – fumat în baie, pocker cu cărțile de joc cu femei goale pe verso, lectura jurnalului colegei de clasă cu sânii mari pe care prietenul meu îl șterpelise cu dibăcie – este de înțeles viteza super-luminică cu care m-am proptit în soneria apartamentului său din blocul de vis-à-vis, scara C, etajul trei. Lucru periculos în sine, deoarece soneria nu mai avea de mult butonul din plastic roșu, ci doar o tijă subțire de metal, care, apăsată necorespunzător, te curenta zdravăn, dar nu letal – cunoscătorii cunosc.

Costel era un băiat super de gașcă și cel mai norocos dintre noi. Avea un tată șef de Alimentară1, frigiderul plin, aparat video și televizor color.

telefon-si-tv
Telefon și TV

Cu același aer misterios ca și la telefon, mi-a făcut semn să intru, a închis ușa cu yala și cu cheia de jos – ca măsură de precauție ca să nu intre taică-său peste noi pe neașteptate așa cum cum o pățisem când descopeream plăcerea pur bărbătească și masculină a fumatului de țigări cu filtru D.M. la 3 lei bucata. Ajunși în sufragerie – living-ul de azi – a închis ușa de la balcon, a tras draperiile apoi a dispărut în dormitor pentru câteva momente. S-a întors rapid și s-a apucat să moșmondească ceva aplecat în fața televizorului.

După circa un minut, timp în care a răspuns doar cu un rânjet la întrebările mele curioase: zi testicule, care-i poanta? – spre frustrarea mea crescândă domolită doar de o curiozitate și mai acută – s-a ridicat triumfător, s-a dat trei pași în spate și a șoptit pe un ton mistic, apoteotic și complet fascinat (ceva de genul Te scoală, Lazăre și mergi!, dar de zece ori mai vinovat):

Atenție, urmează sex în 3, 2, 1…

O casetă video porno! Așa au descoperit doi adolescenți miopi – sexually speaking – detaliile anatomice feminine, fascinația pentru culoarea roz și limba germană. Ja, ja, das ist gut mi-a bântuit multe poluții de atunci încolo. Și tot din acea după-amiază de vară, Munții Pădurea Neagră au avut un cu totul alt sens pentru noi.


  1. Alimentarele erau în România comunistă magazine aflate în proprietatea statului, având ca destinație comerțul cu amănuntul de produse alimentare. ↩︎