Coccis infra ossis sacri

coccis-infra

Osul coccigian, numit și coccis, este un os aflat la baza coloanei vertebrale, lângă osul sacral. Acesta este compus din 4-5 vertebre unite. La unele animale el formează coada.

Jean, zis și Coccis, are 50 de ani. Coccis lucrează în aceeași poziție la Corporația Malefică de 30 de ani. Când nu este nefericit, Coccis este fericit. De asemenea, când afară nu este noapte, este ziuă, apa este udă și cerul, prin definiție, albastru.

În fiecare dimineață la ora șapte și șapte minute Coccis oprește alarma ceasului digital de pe noptieră. Întrebat De ce șapte și șapte minute, Coccis?, a răspuns concis: Dacă întorc ceasul invers, pe cadran apare L0L Umorul lui Coccis este ermetic.

Încă buimac, Coccis își coboară picioarele păroase peste marginea patului și timp de trei minute își masează încet scalpul. Coccis a citit într-o revistă masculină de succes că un astfel de masaj poate preveni calviția și stimulează inteligența. Cu calviția Coccis nu a avut niciodată probleme, în liceu fusese chiar poreclit Sasquatch.

După o privire plină de lehamite aruncată vaselor murdare din chiuvetă, Coccis execută sprinten, în exact această ordine, următoarele: 3 genuflexiuni cu o halteră imaginară, 3 îndreptări cu aceeași sus numită halteră, 5 pași cu picior fandat (dreptul), 5 pași cu picior fandat (stângul), 3 sprinturi pe loc până la epuizare, 3 șpagate. Cititorul avizat ar înțelege imediat pasiunea lui Coccis pentru exersarea mușchiului numit gluteus. În aceeași revistă masculină plină de pilde cu iz de testosteron, Coccis a citit că femeile s-ar da în vânt după sus numitul mușchi.

Ajuns în baie, Coccis se privește satisfăcut în oglindă. La cei 50 de ani ai săi se poate mândri cu o prostată supărătoare, hemoroizi, început de parodontoză, disfuncții erectile sporadice, obezitate și un neg obraznic drept pe obrazul drept.

Mulțumit de imaginea reflectată Coccis își perie dinții apoi se clătește frenetic de două ori cu apa de gură Listerine. O respirație proaspătă este secretul, crede Coccis când este întrebat: Coccis, care este secretul?

Coccis are la duș două robinete: cel albastru pe care scrie Vise și cel roșu inscripționat Pesimism. Timp de 3 minute întregi Coccis se concentrează pentru a regla cantitatea perfectă de Vise și Pesimism.

Într-o dimineață de joi, mahmur ca urmare a unei beții crunte cu vișinele dintr-o damigeană de vișinată, Coccis nu fusese atent la robinete și făcuse un duș aproape rece. Drept urmare, ziua era să se termine cu un dezastru, nu pentru că în loc să meargă la serviciu a petrecut toată ziua în parcul orașului pe o bancă vorbind cu porumbeii ce se zbăteau în gura pisicilor alergate de maidanezii parcului, ci pentru că la finalul zilei a decis să se însoare cu prima lui iubire. Coccis însuși a fost prima iubire a lui Coccis.

Proaspăt spălat, își pune un halat de baie cam tocit și prepară micul dejun pe muzica Gloriei Gaynor pentru motivație și bună dispoziție. După micul dejun, Coccis iese pe terasă unde fumează o țigară și își savurează cafeaua irlandeză.

Următoarele treizeci de minute Coccis le petrece în oglindă, probând diverse pentru ca în final să aleagă exact hainele pe care le-a purtat cu o zi înainte. Își pregătește apoi geanta pentru birou. În mod normal, Coccis nu are nevoie de geantă. De fapt, ca să fim sinceri, Coccis nu are nici măcar un birou. În primii ani de serviciu Coccis a avut întâi un RYDEBÄCK vechi. Mai târziu a primit din greșeală un BARSVIKEN nou nouț. Sesizând eroarea, a primit pe rând o BILLSTA albastră, un BJURSNÄS, BJURSTA, INGATORP, două INGO, un LERHAMN la mâna a doua, o LISABO, un MELLTORP, două MÖCKELBY, un NORBERG schimbat apoi cu un NORBO și un NORDEN alb, urmate de un NORNÄS crem, un NORRÅKER negru, pentru ca într-un final să aibă un TUNHOLMEN jupuit și instabil.

Complet echipat, Coccis se privește critic pentru ultima oară în oglinda de pe hol apoi ia liftul până în garajul de la subsol. Se strecoară agil printre Porsche-ul negru al vecinului de la doi și Ducatti-ul celui de la parter. De acolo urcă pe scări un etaj până la parcarea bicicletelor unde face imediat la stânga și se îndreaptă spre stația de autobuz.

Ziua de-abia începe iar Coccis se simte un visător pesimist.