Zodia Insomniacului

zodia-insomniacului

Pentru anul 2019, nativii Insomniaci își lasă partea de somnolență umană să iasă în evidență. Unii ar putea renunța la obiceiurile mai puțin bune – somnul de după amiază sau programul regulat. Jupiter și Saturn te vor ajuta să fii în lumina reflectoarelor tot anul, obținând un roșu vampiric de invidiat în zona albă a ochilor. În 2019, vor apărea schimbări radicale în viața personală și profesională – vei putea să faci mai multe lucruri în acest an decât în anii anteriori deoarece nu vei dormi deloc – dar va trebui să ții somniferele sub control deoarece acestea ți-ar putea împiedica creșterea.

Carieră

Cariera nativilor din zodia Insomniacului va trece prin mai multe ațipiri și picoteli în anul următor. Deși îți va fi greu, îți vei îndeplini obiectivele pe termen scurt – o cafea la fiecare 10 minute, maxim 2 ore de somn pe noapte. Planifică-ți viitorul în carieră (săptămâna de 7 zile), muncește ca să îți atingi obiectivele (dormitul în picioare cu ochii deschiși) și nu te lăsa deranjat de greutățile cotidiene (siestă sau boala porcului). Rafinează, redefinește și refă-ți etica de repaus pentru a finaliza proiectele la timp (săptămâna de 7 zile, remember?). Identifică și elimină cauza somnolenței pentru a menține o relație contraproductivă cu colegii de muncă și cu superiorii – vino la birou la ora 7 și nu mai pleca dacă se poate. Prima jumătate a anului ar putea fi destul de laborioasă – e posibil să adormi de câteva ori, mai ales în Ianuarie-Februarie, nu intra în panică, se mai întâmplă în lunile friguroase – în timp ce a doua jumătate a anului îți va aduce un sentiment de stabilitate și optimism în domeniul insomniilor profesionale.

Dragoste

Viața de dragoste a nativilor Insomniaci va fi fenomenal de inexistentă și în acest an. Atât cei singuri cât și cei care nu se află deja într-o relație (sic!) ar putea să facă schimbări majore în viața lor de dragoste (lubrifiant nou, păpușă gonflabilă cu Bluetooth, etc). Saturn și Jupiter îți vor îmbunătăți în continuare partea insensibilă și ne-senzuală. Deși vei avea parte și de momente mai dureroase (datorită lui Uranus, firește) recompensele vor fi pe măsură – nici prea largi ca să doară, nici prea înguste ca să nu simți nimic. Încearcă să nu schimbi modul în care nu îți exprimi sentimentele deoarece ar putea să îți îmbunătățească perspectivele de a întâlni potențiali parteneri. Uneori, trebuie să faci compromisuri împreună cu partenerul tău pentru a alunga de tot romantismul din viață voastră. Nu lăsa să se dezvolte comunicarea între tine și partener deoarece acest lucru va duce la picoteli sporadice, sau, doamne ferește, chiar la somn, îmbrățișați. Unii Insomniaci vor avea destule întâlniri romantice în viața lor în această perioadă, fără a închide ochii (efect cunoscut sub numele de a visa cu ochii deschiși) astfel că vor avea de unde alege.

Bani

Situația financiară a Insomniacilor se va înjumătăți foarte mult în acest an. Deși s-ar putea să existe niște constrângeri legate de veniturile tale, vei putea să îți ignori liniștit visele și dorințele. Nu lua decizii pripite chiar dacă îți pică ochii în gură și încearcă să fii calm. Fii pregătit pentru ațipeli neprevăzute care ar putea apărea pe parcursul acestui an. Încearcă să iei decizii înțelepte și să nu faci cheltuieli care nu sunt necesare și care ți-ar putea afecta economiile inexistente – gen saltele Relaxa sau perne cu memorie. Dacă este cazul, examinează-ți periodic bugetul – acest lucru va alunga garantat și definitiv somnul. Nu trebuie să cazi pradă tentațiilor venite din partea celor apropiați (gen NetFlix and Chill sau spooning). Încearcă să economisești somnul și pentru anii următori, astfel încât să nu întâmpini probleme în viitor.

Sănătate

Starea de sănătate din acest an va fi la un nivel mediu sub zero. Deși vei avea o stare de sănătate bună, ocazional ai putea întâmpina și câteva probleme de sănătate. O dietă organizată – pizza cu Coca-Cola în fiecare seară – și un regim de exerciții constant – rotiri din gât pe scaunul de la birou, apăsatul pixului on/off – îți vor îmbunătăți starea generală. Totuși, nu te epuiza fizic prea mult. Din păcate, cea de-a doua jumătate a lui 2019 îți va aduce și puțină relaxare și odihnă. Fii atent la complicații și rămâi vigilent și calm. Nu trebuie să te relaxezi, iar starea fizică și mentală necesită cafeină periodică pentru a te putea menține într-o formă bună tot anul.